Silt logo

Studenten Hotel Management School Maastricht (HMSM) doen onderzoek naar de economische en maatschappelijke effecten van Silt.

In het kader van de afstudeer opdracht zijn een aantal studenten van de HMSM gestart met een onderzoek naar de economische en maatschappelijke effecten van Silt. Het is mooi om te zien hoe een project als Silt de aandacht van jonge mensen trekt die vervolgens enthousiast gaat kijken naar de meerwaarde van het Groeveplan. Zij worden binnen HMSM ondersteund door ervaren docenten en begeleiders.. Naar verwachting zullen hun bevindingen in juni van dit jaar het licht kunnen zien.

“Beste lezer,

Laten we onszelf even voorstellen. Wij zijn Derek Assmann,Jur van den Broek, Nadine Jadoul en Eva Stevens. Momenteel zijn wij aan het afstuderen aan de Hotel Management School te Maastricht. Hiervoor is er een afstudeerscriptie aan ons toegewezen. Ons rapport zal geschreven worden aan familie Bruls, over het project Silt. Door middel van onderzoek zullen wij de komende weken opzoek gaan naar de maatschappelijke en economische meerwaarde van project Silt.  Wij zullen opzoek gaan naar bepaalde effecten die project Silt met zich mee kan gaan brengen. Aan de hand van deze effecten zullen we de meerwaarde concluderen. We werken met veel plezier aan dit project en we hopen natuurlijk dat ons rapport uiteindelijk iets kan toevoegen aan project Silt.”

Silt logo

Nagelbeek 87
6365 EJ Schinnen

Bedankt voor jouw aanmelding!
Oeps! Er ging iets fout.
Wellicht heeft u zich al eerder aangemeld met dit adres. Blijft u problemen ervaren mail dan naar info@beleefsilt.nl

info@beleefsilt.nl

Terug naar home